- Asuminen ja ympäristö
- Asuminen
- Jätehuolto
- Jätehuoltomääräykset
- Kompostointirekisteri
- Kooninkeitaan jäteasema
- Jätteen lajitteluohjeet ja vastaanottopaikat
- Akut ja paristot
- Biojäte
- Haravointijäte
- Lasipakkaukset
- Metalli (metalliromu, pienmetalli ja metallipakkaukset)
- Maatalousmuovi
- Muovipakkaukset
- Pahvi ja kartonki
- Paperi
- Painekyllästetty puu ja Kestopuu
- Puu
- Romuajoneuvot, renkaat ja vanteet
- Sekajäte
- Sähkö- ja elektroniikkaromu SER
- Vaaralliset jätteet
- Tekstiilit
- Mustepatruunat ja -kasetit
- Usein kysytyt lajiteltavat
- Kaavoitus ja maankäyttö
- Kadut ja kuntatekniikka
- Rakentaminen ja tontit
- Toimitilat ja talohankkeet
- Vesihuolto
- Yleiset alueet
- Ympäristöpalvelut
- Ympäristö
- Varhaiskasvatus ja koulutus
- Varhaiskasvatus
- Perusopetus
- Musiikkiopisto
- Lukiokoulutus
- Petäjä-opisto
- Muu koulutus
- GEO-oppimisympäristö
- Sosiaali- ja terveyspalvelut
- Kulttuuri, liikunta ja nuoriso
- Kulttuuri ja taide
- Liikunta
- Liikuntapalveluiden sekä kasvatuksen / opetuksen tilojen hinnasto
- Liikuntapalveluiden verkkokauppa
- Uimahalli
- Liikuntakeskus
- Monitoimitalo Honkala
- Ladut ja luistelupaikat
- Uimarannat ja uintipaikat
- Muut liikuntamahdollisuudet
- Ohjatut liikuntaryhmät
- Liikuntaneuvonta
- Salien ja ulkoalueiden käyttövuorohakemukset
- Palkitsemiset
- Liikunta- ja hyvinvointitapahtumat
- Nuoriso
- Museo
- Matkailu - www.visitkankaanpää.fi
- Yhdistykset
- Kohteemme Outdooractive-palvelussa
- Kirjasto
- Tapahtumat
- Musiikkiopisto
- Työ ja yrittäminen
- Kaupunki ja hallinto
Harrasta Kankaanpään kouluissa
Harrasta Kankaanpään kouluissa –hanke on osa maanlaajuista Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Harrastamisen Suomen mallia. Kankaanpäässä koulujen kerhotoimintaa toteutetaan ja rahoitetaan Harrasta Kankaanpään kouluissa –hankkeen kautta. Kerhotoiminnalla on oma koordinaattori.
Harrastamisen Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle, perusopetuksen vuosiluokkien 1.–9. lapselle ja nuorelle, mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Koulukohtainen harrastustoiminta valikoituu lasten ja nuorten toiveiden perusteella, joita on kartoitettu sekä valtakunnallisella että tarvittaessa koulukohtaisilla kyselyillä. Harrastamisen Suomen malli on kirjattu nuorisolakiin. Hanke kattaa Suomessa jo lähes 400 000 lasta tai nuorta.
Kerhotoiminta ei ole kouluaikaa, eikä näin ollen kuulu koulukuljetusten piiriin. Toiminta on sidottu koulupäiviin.
LOMAPÄIVINÄ EI TOIMINTAA!
Lukuvuonna 2024-2025 kerhotoiminta muodostuu Kipinäkerhosta ja koulukohtaisista harrastuksista.
Kipinä on 4.-9. luokkalaisten harrastamisen ja vapaa-ajanvieton välimuoto. Kerho kokoontuu liikuntakeskuksella keskiviikkoisin klo 14-17, jolloin voi osallistua valitsemiinsa harrastuksiin. Tarjolla on myös pientä välipalaa. Honkajoelta ja kaikilta sivukouluilta on kerhoon kyyditys. Kipinässä on kootusti tarjolla eri harrastuksia, joihin osallistumista voi vaihdella, myös harrastustarjonta vaihtelee, ja seurat voivat käydä esittelemässä tarjontaansa.
Tällä hetkellä harrastustarjottimella on uinti, scoottaus/skeittaus, kokkailu, parkour, palloilu, kiipeily, robotiikka, heppailu, kepparit, valokuvaus, ammunta… Ma-ti käydään ilmoittautumassa osallistujaksi Nimenhuuto.com palvelun kautta.
Toiveharrastukset
Lukuvuoden 2024-2025 Kankaanpään toiveharrastukset ovat parkour, kiipeily, elokuva, keilailu, kuvataide/animaatio, tietokonepelaaminen ja pelisuunnittelu, jalkapallo, koripallo, valo- ja videokuvaus, kuntosali, kokkailu, metsästys ja kalastus, biljardi ja snooker. Koulukohtaiset toiveet ja kyselyn näet linkistä. Alakoulujen harrastukset kestävät koko lukuvuoden, yläkouluille on erilaisia vaihtoehtoja, nuorten kiinnostuksen mukaan. Toiminta voi olla ohjattua, tai omaehtoisen tekemisen mahdollistamista.
Sinustako kerho-ohjaaja tai harrastuksen mahdollistaja?
Kerhotoiminnan laadun takaa ohjaajan taitotieto niin omalla alallaan, pedagogiikassa, ryhmänohjauksessa kuin erityislasten kohtaamisessakin. Harrastusten järjestäjinä toimii yksityisen tai kolmannen sektorin edustajat, mm. urheiluseurat, kulttuuritoimijat, nuorisojärjestöt ja muut harrastustoimintaa järjestävät yhteisöt, joilla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, yrittäjä eikä yhdistystoimija, voit olla myös ohjaamisesta kiinnostunut harrastaja. Harrasta Kankaanpään kouluissa -hanke sai OKM:n rahoitusta ohjaajien osaamisen syventämiseksi.
Kysy lisää!
Kankaanpäässä koululaisten harrastusten koordinaattorina toimii osa-aikainen hankekoordinaattori Katri Anttinen. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 358 0803 ja sähköpostitse etunimi.sukunimi@kankaanpaa.fi. Katri löytyy myös Wilmasta. Katriin voit olla yhteydessä kaikissa koululaisten harrastustoimintaan liittyvissä asioissa.